FC Bayern München bliver symboliseret på Ethereum Blockchain

FC Bayern München bliver symboliseret på Ethereum Blockchain

FC Bayern München er den tredje Bundesliga-klub, der samarbejder med Sorare, hvor 100 klubber nu er i partnerskab.

Ethereum-baseret fantasy-fodboldplatform Sorare har annonceret et partnerskab med FC Bayern München.
Samlere og gamere kan købe, sælge og lege med fodboldkort i begrænset udgave.

Sorare har i øjeblikket 45.000 globale brugere med en oktobervolumen på 1 million dollars

Tysklands Bundesliga og 2020 Champion League-vindere, Bayern München Fodboldklub, har underskrevet et partnerskab, der gør det muligt for Sorare at præges spillere fra klubben i spillet.

FC Bayern München er den tredje Bundesliga-klub, der samarbejder med Sorare, hvor 100 klubber nu er i partnerskab.

Sorare er et fantasy fodbold videospil baseret på Ethereum blockchain. Brugere kan bytte fodboldspillerkort i begrænset udgave og Bitcoin Up opbygge hold med spillere som Cristiano Reynaldo og Neymar, der tjener præmier i spillet baseret på atleternes præstationer i det virkelige liv.

Fodboldfans indsamler og handler ofte fysiske kort, og fantasyfodbold baseret på blockchain-teknologi muliggør øjeblikkelig overførsel af kort som unikke digitale aktiver. Sorares administrerende direktør Nicolas Julia fejrede FC Bayern München-aftalen som en „vigtig milepæl“ og tilføjede, at tre ud af de 5 bedste europæiske mestre nu er underskrevet med Sorare, inklusive Juventus og Paris Saint-Germain.

Sorare kan hjælpe med at drive blockchain-adoption

Oprettelse af unikke digitale samlerobjekter er uden tvivl et af de mest universelt tilgængelige brugssager til blockchain-teknologi.

Ved at underskrive højt profilerede fodboldklubber til sin fantasyfodboldplatform tilskynder Sorare blockchain og digitale aktiver i det daglige liv. Fordi aktiverne er præget ved hjælp af blockchain-teknologi, har de indbygget knaphed og klart identificerbare ejere.

Sorare indsamlede for nylig $ 4 millioner i frøfinansiering for at hjælpe med at videreudvikle platformen. Blockchain-spil vokser i popularitet, og sidste år tegnede det sig for størstedelen af ​​dApp-brug i det decentrale økosystem.

Andre blockchain-platforme som Crypto Kitties og Open Sea har vokset store brugerbaser, der handler blockchain-samleobjekter og handelskort.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.